BAŞKAN PEKEL'DEN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ ZİYARETLERİ

BAŞKAN PEKEL

24 Kasım Öğretmenler Gününde kent içi ulaşım araçlarının tüm öğretmenlere ücretsiz.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kentimizdeki eğitim kurumlarına ziyaretlerde bulundu. Başkan Pekel, ziyaretlerde öğretmenler için hazırlanan özel kalemlerden hediye etti.

İlk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret eden Başkan Pekel, burada İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan ile bir araya gelerek öğretmenler gününü kutladı. Ardından Birey Dershanesine geçen Pekel, sırasıyla Kız Meslek Lisesi ve Bandırma Orta Okuluna ziyaretlerde bulunarak öğretmenlerle bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde öğretmenlere çeşitli hediye verilirken Başkan Pekel tarafından Bandırma Orta okuluna projeksiyon aleti hediye edildi. Son olarak Bandırma Belediyesi Eğitim Destek Evi öğretmen ve yöneticileriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Sedat Pekel ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Pekel: “Bandırma Belediyesi olarak her yıl 24 Kasım Öğretmenler Gününde kentimizdeki eğitim kurumlarımıza ziyarette bulunuyoruz. Bu ziyaretlerimizde öğretmenlerimizle bir araya gelerek onlar için hazırladığımız günün anlam ve önemine uygun hediyelerimizi sunuyoruz. Bu yılki öğretmenler gününün hafta sonunda denk gelmesi nedeniyle bugünden ziyaretlerimizi gerçekleştirdik ve onlar için hazırladığımızı hediyelerimizi teslim ettik” dedi.

24 Kasım Öğretmenler Gününde kent içi ulaşım araçlarının tüm öğretmenlere ücretsiz.

Bandırma Belediyesi olarak eğitime ve eğitim kurumlarına her zaman destek verdiklerini belirten Pekel, Bandırma Ulaşım AŞ’nin de katkılarıyla bu yıl ki 24 Kasım Öğretmenler Gününde kent içi ulaşım araçlarının tüm öğretmenlere ücretsiz olacağını söyledi.  Başkan Pekel ayrıca Bandırma Orta Okulu Müdürü Rifat Erçin’den gelen projeksiyon aleti talebini geri çevirmeyerek okula bir adet projeksiyon aleti hediye etti.

Pekel: “Bandırma’nın yerel yönetimi olarak eğitime ve eğitim kurumlarımıza birçok konuda destek verdik. Bir yandan Belediyemiz bünyesinde faaliyete geçen Eğitim Destek Evimizle ekonomik durumu yeterli olmayan ailelerin çocuklarına fırsat eşitliği sağlarken diğer yandan okullarımızdan bizlere gelen talepler doğrultusunda fiziki şartların iyileştirilmesi araç-gereç yardımı gibi pek çok konuda destek sağladık. Bugünkü ziyaretlerimiz de de Bandırma Orta Okulu Müdürümüzün talebi doğrultusunda kendilerine bir adet Projeksiyon aleti hediye ettik. Ayrıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzden gelen 24 Kasım öğretmenler gününde kent içi ulaşım araçlarının ücretsiz olması konusunda Bandırma Ulaşım AŞ’nin katkılarıyla 24 Kasım 2013 Pazar günü kent içi ulaşım araçları tüm öğretmenlerimize ücretsiz olacak” dedi.

 

 

 

 



  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli